Treningsstudio

Mulighetene er uendelige på et treningsstudio. Øk sjansen for å lykkes med dine mål med en plan satt opp av profesjonelle.
Få økt motivasjon og fremgang med et variert treningsprogram og tett oppfølging.

BLI MEDLEM

TRENINGSPROGRAM DU KAN FØLGE!

På et treningssenter havner man fort i et fast mønster med øvelsene man er trygg på. Variasjon i øvelser og treningsform er viktig for å opprettholde motivasjon og fremgang, dette hjelper vi deg med!

Vi skreddersyr treningsprogram for deg etter utstyret du har tilgjengelig og hva du er vant til å trene med. Kanskje du også vil prøve noe nytt?

Treningssentre tilbyr et bredt spekter av utstyr for forskjellig trening

– Utholdenhetsavdeling (tredemølle, sykkel osv.)
– Avdeling for trening med egen kroppsvekt
– Redcord/TRX, fitnessball m.m. for funksjonell trening
– Apparater
– Frivekter (manualer og vektstenger)

BLI MEDLEM

Som medlem får du tildelt din egen personlige trener som setter opp treningsplanen for deg, følger deg opp online, gir deg nye treningsrutiner hver 6. uke og svarer på alle dine treningsrelaterte spørsmål.

I tillegg får du tilgang til vår online treningsapp der du finner treningsprogrammet ditt og alle rutiner, bilder og forklaring av alle øvelsene med video for riktig teknikk. Appen har funksjoner som lar deg logge dine egne treningsøkter. På den måten får du og din trener full oversikt og kan enklere se progresjon. Du kan også planlegge neste økt og se Kcal forbrent!

Du vil også få din egen treningsprofil her på nettsiden der du kan logge egen fremgang som kroppsmål, vekt og før- og etterbilder. En fargerik graf gir deg en visuell oversikt over hva du har oppnådd.


Uten bindingstid
599.-
kr 599,00 den 1. i hver måned

6 Måneder
499.-
kr 499,00 den 1. i hver måned

12 Måneder
399.-
kr 399,00 den 1. i hver måned