Trening på reise

Tren mens du er på reisefot, med kondisjon, forbrenning og effektive styrkeøvelser som verken krever vekter eller maskiner.
Få hjelp med rutinene og kom i gang med treningen!

BLI MEDLEM

TRENINGSPROGRAM DU KAN FØLGE PÅ REISE!

Har du en hektisk arbeidsdag og er mye på reisefot eller om du bare skal på ferie så finnes det treningsmuligheter for deg også.

Ta med deg joggesko og treningstøy i kofferten og du er klar for en treningsøkt.
Du kan trene når det passer deg og din reiseplan.

Vi i Expo Fitness kan sette opp skreddersydde treningsprogrammer til deg som gir deg varierte øvelser og følger deg opp når du har behov og trenger det.
Det er utrolig hvor mye man kan oppnå av helsegevinster med litt innsats og kun et par joggesko og treningstøy som utstyr!

BLI MEDLEM

Som medlem får du tildelt din egen personlige trener som setter opp treningsplanen for deg, følger deg opp online, gir deg nye treningsrutiner hver 6. uke og svarer på alle dine treningsrelaterte spørsmål.

I tillegg får du tilgang til vår online treningsapp der du finner treningsprogrammet ditt og alle rutiner, bilder og forklaring av alle øvelsene med video for riktig teknikk. Appen har funksjoner som lar deg logge dine egne treningsøkter. På den måten får du og din trener full oversikt og kan enklere se progresjon. Du kan også planlegge neste økt og se Kcal forbrent!

Du vil også få din egen treningsprofil her på nettsiden der du kan logge egen fremgang som kroppsmål, vekt og før- og etterbilder. En fargerik graf gir deg en visuell oversikt over hva du har oppnådd.


Uten bindingstid
599.-
kr 599,00 den 1. i hver måned

6 Måneder
499.-
kr 499,00 den 1. i hver måned

12 Måneder
399.-
kr 399,00 den 1. i hver måned