SKREDDERSYDD TRENINGSPROGRAM – NYE TRENINGSRUTINER HVER 6. UKE

ENKELT OG EFFEKTIVT MED EGEN ONLINE TRENER

For at du lettere skal lykkes med dine mål, har vi personlig trenere som skreddersyr treningsprogrammer og planer for deg, hvor dine mål og behov er i fokus.
Trivsel og mestringsfølelse gjør at du lykkes, og våre personlig trenere setter derfor opp treningsrutiner der dine ønsker og behov ivaretas fra dag én.

De beste resultatene kommer når gode rutiner er på plass. Treningsprogrammet lages spesielt med tanke på at motivasjonen opprettholdes samtidig som resultatene kommer.
Din personlige trener har jevnlig oppfølging med deg gjennom hele din abonnementsperiode, og hjelper deg slik at treningen forblir positiv, variert og effektiv. Dette gjør det enklere å tilpasse treningen slik at det blir en naturlig del av din hverdag.

Nye treningsprogrammer hver 6.uke gjør at programmet endrer seg i takt med din progresjon. Dette gjør at programmene passer like godt for deg som er ny med trening, som for deg som har trent før.

ENKELT Å KOMME I GANG – PASSER FOR ALLE!

Treningsprogrammet har du tilgjengelig via vår online app. Dette gjør det enkelt for deg å vite hvilke øvelser du skal gjøre, hvordan du skal gjøre dem, og sørger for effektivitet og fremgang. Om du har tidligere skader eller andre behov, så blir dette tatt hensyn til. Kunnskapen fra din personlige trener er i appen og er tilgjengelig når du trenger det!

Det er som å ha en personlig trener i lommen” – Heidi, 25 år


Vi tilrettelegger din trening etter din livsstil:

Treningssenter

Les mer

Hjemme

Les mer

Utendørs

Les mer

Kontoret

Les mer

På reise

Les mer


alltid tilgjengelig og mye billigere

Ønsker du å ha en sterk og skadefri kropp, være i god fysisk form til å håndtere høyt tempo på jobb eller skal du begynne å trene for første gang?

Alle våre trenere har lang utdanning og bred erfaring i å få sine kunder i form. I tillegg har hver enkelt trener sine spesialfelt.

Dette gjør vi tilgjengelig for deg via treningsappen.

Din trener er alltid er med deg, uansett hvor du er!

Bli medlem nå – Gratis innmelding!

Som medlem får du tildelt din egen personlige trener som setter opp treningsplanen for deg, følger deg opp online, gir deg nye treningsrutiner hver 6. uke og svarer på alle dine treningsrelaterte spørsmål.

I tillegg får du tilgang til vår online treningsapp der du finner treningsprogrammet ditt og alle rutiner, bilder og forklaring av alle øvelsene med video for riktig teknikk. Appen har funksjoner som lar deg logge dine egne treningsøkter. På den måten får du og din trener full oversikt og kan enklere se progresjon. Du kan også planlegge neste økt og se Kcal forbrent!

Du vil også få din egen treningsprofil her på nettsiden der du kan logge egen fremgang som kroppsmål, vekt og før- og etterbilder. En fargerik graf gir deg en visuell oversikt over hva du har oppnådd.


Uten bindingstid
599.-
kr 599,00 den 1. i hver måned

6 Måneder
499.-
kr 499,00 den 1. i hver måned

12 Måneder
399.-
kr 399,00 den 1. i hver måned

KUNDEUTTALELSER