HJEMMETRENING

Vi tilpasser alltid treningsprogrammene våre etter dine ønsker og hjemme er en fleksibel og god treningsplass!
Få hjelp med rutinene og kom i gang med hjemmetreningen

BLI MEDLEM

TRENINGSPROGRAM DU KAN FØLGE I EGEN STUE!

Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være alt fra hektisk hverdag, ingen sentre i nærheten, små barn som må passes på eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme, enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.

Og hjemmetrening har fordeler som at du kan trene når det passer deg og sparer tid du ellers ville brukt på å komme deg frem og tilbake til et treningssenter. Fordelene er der og ulempene er få, så lenge du vet hva du skal gjøre!

Uansett om du har et eget hjemmegym eller kun har et par gode treningssko, vil vi i EXPO Fitness sette opp skreddersydde treningsprogrammer til deg basert på utstyret du har tilgjengelig.

Det er utrolig hvor mye man kan få gjort uten noe utstyr i det hele tatt!

BLI MEDLEM

Som medlem får du tildelt din egen personlige trener som setter opp treningsplanen for deg, følger deg opp online, gir deg nye treningsrutiner hver 6. uke og svarer på alle dine treningsrelaterte spørsmål.

I tillegg får du tilgang til vår online treningsapp der du finner treningsprogrammet ditt og alle rutiner, bilder og forklaring av alle øvelsene med video for riktig teknikk. Appen har funksjoner som lar deg logge dine egne treningsøkter. På den måten får du og din trener full oversikt og kan enklere se progresjon. Du kan også planlegge neste økt og se Kcal forbrent!

Du vil også få din egen treningsprofil her på nettsiden der du kan logge egen fremgang som kroppsmål, vekt og før- og etterbilder. En fargerik graf gir deg en visuell oversikt over hva du har oppnådd.


Uten bindingstid
599.-
kr 599,00 den 1. i hver måned

6 Måneder
499.-
kr 499,00 den 1. i hver måned

12 Måneder
399.-
kr 399,00 den 1. i hver måned