bedriftstrening

Trening er en viktig gode til de ansatte og har stor påvirkning på helse og humør.
EXPO Fitness ønsker at dine ansatte skal prestere bedre og .vi har erfart at mye er gjort ved å
inkludere mer bevegelse på arbeidsplassen

Vi hjelper dine ansatte å lykkes med treningen!

Kontakt oss for tilbud

SKREDDERSYDD BEDRIFTAVTALE

Skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset de ansattes behov og ønsker for at de skal komme i form på en rask og enkel måte!

Expo fitness kan tilby medlemskap til en lavere pris for individer tilknyttet bedrifter, med våre unike tjenester og kunnskap innen personlig coaching, treningsplanleggning og oppfølging vil vi kunne påvirke dine ansattes helse, sykefravær og produktivitet ved å øke deres livskvalitet og arbeidskapasitet.

Hver enkelt av dine ansatte vil få satt opp sitt eget skreddersydde treningsprogram utifra ønsker og behov, der eventuelle skader og smerter vil bli tatt hensyn til.
På grunn av treningsprogrammene er induvidielt satt opp kan treningen ikke bare utføres på treningsstudioet men også utendørs, kontoret, hotell eller hjemme,
på den måten vil vi kunne hjelpe alle i din bedrift.

En bedrift avtale vil ikke koste dere som bedrift, men dere vil motta et rabattkode dere kan gi til deres ansatte som en ekstra gode.

Vi kontakter deg!

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi dere vedr. bedriftsavtale. Skriv gjerne litt om bransjen deres og hvor mange ansatte dere har.